news_thumbnail

Bogdan Vrabie a inceput sezonul cu o victorie in Cupa Suzuki

July 30, 2020

"La Tess Rally, prima etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2017, a început şi cea de-a cincea ediţie a Cupei Suzuki, la startul primei etape fiind echipaje care au concurat în premieră în competiţia monomarcă.

Vremea, factorul care de obicei influenţa desfăşurarea acestei etape, a fost una perfectă, iar cele trei echipaje din Cupa Suzuki au făcut spectacol în faţa unui public numeros. Procesul de acomodare cu noua maşină a început pe cele două probe de vineri, Bogdan Vrabie şi Rares Vrabie, copilotul său, reuşind să se instaleze pe prima poziţie în clasamentul provizoriu al Cupei.

Andrei Gîrtofan şi Doru Vrajă au terminat ziua de vineri pe locul secnd, iar Dănuţ Budai şi Lucian Budai s-au clasat pe ultima treaptă a podiumului.
Bogdan Vrabie a fost cel mai rapid şi pe specialele de sâmbătă şi şi-a consolidat avansul după prima zi. Cu victoria de pe ultima probă a raliului, care a jucat şi rol de Power Stage, şi cele cinci puncte câştigate, Bogdan Vrabie a plecat de la Braşov cu un total de 30 de puncte, fiind primul lider al Cupei Suzuki din 2017.

“Etapa de la Brasov a fost unade acomodare si ""incalzire"". Am avut mici probleme cu setările maşinii şi am tot încercat mai multe variante. În plus, am făcut şi pană pe Babrunca, dar în final rezultatul a fost unul bun. Suntem mulţumiţi de evoluţia noastră la acest raliu şi sperăm ca la următoarea etapă să scăpăm de micile probleme şi să urcăm mai sus şi în clasamentul clasei 9”, a spus Bogdan Vrabie.

Andrei Gîrtofan a adunat 26 de puncte în etapa de la Braşov şi se află pe locul secund în clasamentul Cupei Suzuki, iar Dănuţ Budai ocupă poziţia a treia cu un total de 23 de puncte.

Următoarea provocare pentru piloţii înscrişi în Cupa Suzuki este Transilvania Rally, etapa de la Cluj fiind programată în perioada 5 – 6 mai."