news_thumbnail

La SIAB

July 30, 2020

Suzuki Romania celebrează un deceniu de prezență pe piața autohtonă"
"Hot Hatch sau Hatch Supersport, oricum i-ai spune noului Suzuki Swift Sport, acesta are cifrele de partea lui: doar 970kg pentru un cuplu de 230Nm. Designul agresiv al lui Suzuki Swift Sport este întărit de jantele din aliaj de 17 inch și de evacuarea dublă.

Inima lui Swist Sport, este însă propulsorul 1.4 BOOSTERJET, al cărui compresor îl ajută la generarea cuplului de 230Nm încă de la turații scăzute. În plus, noul Suzuki Swift Sport oferă senzații spectaculoase într-un decor cu elemente cromate, cu nuanțe de negru și cusături roșii, iar volanul în forma literei „D” și pedalele din aliaj întăresc caracteristica sa sportivă.

Consola centrală a noului Swift Sport este îmbunătățită cu un touchscreen de 7 inch, compatibilă prin aplicații Apple CarPlay si Android Auto cu orice smartphone. Noi optimizări s-au făcut și pe cutia manuală în 6 trepte, preluată de la versiunea anterioară, dar și pentru sistemul de suspensie, care oferă o stabilitate mai mare la condus și un răspuns mult mai dinamic.

“Noul Swift Sport nu vine doar cu performanțe îmbunătățite, ci și cu o serie de echipări de siguranță activă și pasivă precum sistemele Dual Sensor Brake Support, Adaptive Cruise Control sau Lane Departure Warning. Culoarea de lansare a noului model este “Champion Yellow”, culoare derivată din cea a modelului de uzină care a concurat în Junior WRC, Campionatul
Mondial de Raliuri dedicat juniorilor. În total, Swift Sport va fi disponibil în șapte culori, inclusiv noile Burning Red Pearl Metallic și Speedy Blue Metallic, introduse pe toată gama Swift”
, a declarat Nicoleta Gerea, Office Leader Suzuki România.
Noul Suzuki Swift Sport va fi disponibil și în România începând cu a doua parte a lui 2018.

Tehnologii Suzuki
Pe lângă lansarea națională a generației a treia a modelului Swift Sport, Suzuki România prezintă la SIAB și consacratele tehnologii Suzuki, AllGrip și Hybrid.

„Suzuki Vitara și-a făcut loc de-a lungul anilor în segmentul SUV-urilor pe piața autohtonă. Actualul Suzuki Vitara a reușit să ofere celor aproape 4100 de posesori de la lansarea sa din 2015 până în prezent, satisfacția unei tehnologii 4X4 performante, accesibilă oricui.
Gama producătorului japonez este însă completată cu modele crossover precum Suzuki SX4 S-Cross sau veritabilul ”stăpân al sălbăticiei” Suzuki Jimny
, continuă Nicoleta Gerea.

Tehnologia AllGrip disponibilă pe modelele Suzuki Ignis, Suzuki Swift, Suzuki Vitara, Suzuki SX4 S-Cross și Suzuki Jimny devine practic accesibilă pentru cei care doar visau o mașină cu tracțiune integrală.

Faptul că Suzuki se alinieaza schimbarilor din industrie, o dovedește existența sistemului inteligent Hybrid (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) pe modelele Swift și Baleno disponibile în showroom-urile din România și la standul Suzuki de la SIAB.
La fel ca în cazul tracțiunii integrale, Suzuki face accesibil hibridul pentru șoferii din România.
Smart Hybrid Vehicle este o tehnologie de tip ""mild"" dezvoltată de Suzuki si foloseşte un starter generator integrat (ISG – Integrated Starter Generator) care asistă motorul termic în timpul accelerărilor şi permite recuperarea energiei în timpul frânărilor.

ISG este un alternator convențional care regenerează electricitatea, detecteaza forţa de apăsare a frânelor și amplifică în consecinţă cantitatea de energie generată.
Cu energia stocată, funcţia motorului electric din ISG îmbunătăţeşte consumul de combustibil, asistă parţial motorul termic, oferă cantitatea suplimentară de energie necesară în momentele de consum maxim.

10 ani de prezență oficială a Suzuki în Romania celebrată și la SIAB 2018

Suzuki România vine la ediția din 2018 a SIAB (Salonul Internațional de Automobile București) cu întreaga sa gamă auto și moto și celebrează 10 ani de prezență oficială în România cu o serie de oferte și beneficii pentru viitorii posesori de Suzuki.

Suzuki aduce la stand nu mai puțin de 13 autoturisme și 3 motociclete.

„La standul nostru veți găsi modele auto: Suzuki Baleno, Suzuki Swift, Suzuki Ignis, Suzuki Celerio, Suzuki SX4 S-Cross, Suzuki Vitara și Suzuki Swift Sport. În variante diesel, benzină și hibrid vor fi în total 13 autoturisme, dar și modelele moto: GSXR1000L7, VSTROM650A, GSXR1000R”, spune Nicoleta Gerea.

Suzuki România comercializează o gamă extinsă de autoturisme și motociclete. Dealerii autorizați Suzuki oferă servicii Sales, Service & Spare Parts în toate cele 30 de locații din țară.

"