news_thumbnail

Suzuki Swift este masina oficiala la Turul Ciclist al Sibiului

July 30, 2020

"Începând cu 5 iulie toţi pasionaţii de ciclism vor fi cu ochii pe cele 19 echipe care participă la cea de-a şaptea ediţiei a Turului Ciclist al Sibiului. În 2017, Suzuki România este partener oficial al celei mai importante competiţii de ciclism din România, iar Suzuki Swift este maşina oficială a Turului.

Turul Ciclist al Sibiului va începe miercuri, 5 iulie, când este programat Prologul, iar joi, vineri, sâmbătă şi duminică cele 4 etape cu o lungime de peste 700 km. Sosirea este programată în Piaţa Mare a oraşului Sibiu, iar traseul include cele mai spectaculoase drumuri din judeţ, inclusiv o urcare celebrul Transfăgărăşan.

Suzuki România susţine în premieră Turul Ciclist al Sibiului şi va pune la dispoziţia organizatorilor o flotă de 10 maşini care vor fi folosite de Directorul Turului, oficiali, arbitri şi comisari antidoping. Printre modelele puse la dispoziţie de Suzuki se numără Swift, cel mai nou model din gamă, Vitara, cel mai bine vândut model în România, SX4 S-Cross, Baleno şi Ignis, dar şi o motocicletă Suzuki DL 650 XA.

Turul Ciclist al Sibiului 2017 este inclus în calendarul competiţional european al Union Cycliste Internationale, fiind propus pentru categoria 2.1, ceea ce presupune că pot fi invitate echipele profesioniste ce participă în Turul Franţei sau al Italiei, echipe semi-profesioniste, continentale si naţionale. Competiţia este inclusă în calendarul UCI Tur European şi este înregistrată la categoria M.E. 2.1. Toate etapele din Turul Ciclist al Sibiului vor fi transmise în direct la Digi Sport."