news_thumbnail

Suzuki Vitara S este „Cel mai 4×4 SUV” din România

July 30, 2020

"Suzuki a câştigat în premieră titlul ”Cel mai 4x4 SUV” din România cu modelul Vitara S. Juriul a apreciat echilibrul între performanţele rutiere (atât on cât şi off-road) subliniate şi de calităţile unuia dintre cele mai bune motoare de 1.4l turbo din lume, confortul, raportul excelent dintre preţ, echipare şi calitate percepută.

„Este un titlu care ne onorează, „Cel mai 4x4 SUV” fiind cel mai important premiu din România pentru un model cu tracţiune integrală. Astfel, după o serie de premii obţinute la nivel internaţional, Suzuki Vitara, în echiparea S, primeşte şi recunoaşterea naţională din partea jurnaliştilor de specialitate. Se confirmă astfel că programul de dezvoltare a noilor tehnologii este un succes, iar Vitara este o referinţă în ceea ce priveşte comportamentul on şi off-road. Suntem mândri că Vitara S a obţinut acest premiu într-o companie atât de selectă şi le mulţumim organizatorilor competiţiei „Cel mai 4x4 SUV” pentru ocazia de a demonstra că modelul Vitara S este liderul momentului la categoria SUV”, a declarat Alin Radu, Director General al Suzuki România.

Cu un motor BOOSTERJET de 1,4 litri, o grilă faţă inspirată de cea a conceptului iV-4 SUV, precum şi numeroase elemente noi la interior, nivelul de echipare “S” aduce un plus de sportivitate modelului Vitara.

“S” este echiparea de top pentru Vitara şi include, printre altele, cutie manuală cu şase trepte, faruri cu LED, scaune din piele, RBS (Radar Brake Support), sistem autonom de frânare de urgenţă în standard. Nivelul de echipare “S” va fi disponibil în şapte culori de caroserie, inclusiv două combinaţii two-tone. În România, preţurile pentru Vitara “S” pornesc de la 18.400 Euro, TVA inclus."