GARANTIE HYBRID PRO 3+7

- Service

Modele eligibile

Avem grijă să n-ai griji. Garanţia extinsă Suzuki Hybrid Pro 3+7 ani / 200.000 km este o opţiune inteligentă, care te va scăpa de griji din momentul achiziționării noului model Suzuki. Serviciul este disponibil pentru vehiculele Suzuki Ignis, Swift, SX4 S-Cross si Vitara echipate cu motorul K12D Dualjet / K14D Boosterjet cu sistem mild-hybrid.

Condiții pentru Întreținerea Autoturismelor

Serviciile de întreținere conform recomandărilor Producătorului/Importatorului conform carnetului de service și întreținere emis de către acesta.

Valabilitatea Geografică a Garanției

Garanția este valabilă pe teritoriul geografic al Europei pentru vehiculele vândute în România.

Schimbarea dreptului de proprietate

Schimbarea dreptului de proprietate asupra vehiculului nu afectează garanția extinsă, garanția extinsă fiind transferată noului proprietar, sub rezerva faptului că în cazul în care vehiculul este vândut unui distribuitor (cu excepția unui dealer oficial Suzuki), garanția va înceta.

Perioada Garanției Extinse

84 de luni pâna la 200.000 km (3+7 ani/200.000 km).

Data de începere si încetare a Garanției Extinse

Termenul de garanție începe în prima zi calendaristică după expirarea termenului de garanție acordată de producător și se termină,

  1. În ultima zi a celui de-al 10-lea an calculate de la data începerii termenului de garanție acordată de producător sau
  2. La atingerea unui număr de maxim 200.000 km parcurși, în funcție de care dintre aceste condiții este prima îndeplinită.

Garanția extinsă se aplică următoarelor elemente ale ansamblurilor menționate:

Motor

Galeria de admisie, bloc motor, carterul, chiulasa, garnitură de chiulasă, toate componentele interne legate de circulația uleiului, răcitorul de ulei, baia de ulei, comutatorul de presiune al uleiului, carcasa filtrului de ulei, volanta, roata de acționare cu coroana dințată, curea dințată de distribuție/lanț distribuție cu rolă întinzătoare, cu condiția ca intervalele de schimbare să fi fost respectate și înlocuirea să nu fie prevăzută.

Sistem de alimentare

Turbosuflantă.

Transmisie

Carcasa cutiei de viteze și componentele interne ale acesteia, in class="global__text-subheadline"cluzând convertorul de cuplu (wandler), unitatea electronică de comandă a transmisiei automate, cablurile de schimbare a vitezelor (cabluri Bowden).

 Sistem mild-hybrid SHVS

Generator-starter integrat (ISG), modul de alimentare auxiliar, defect tehnic (scurtcircuit) al bateriei auxiliare (12V si 48V), unitate control motor (ECM).

2.Garanția va acoperi garniturile, manșoanele, furtunurile, conductele, bujiile de aprindere și bujiile incandescente numai în cazul când își vor pierde capacitatea de funcționare datorită defecțiunii unei părți acoperite de garanție care urmează să fie compensată în mod obligatoriu în conformitate cu Garanția, iar înlocuirea lor devine necesară din punct de vedere tehnic.

3.Garanția nu va acoperi următoarele:

  1. a) piese neautorizate de producător;
  2. b) materialele de exploatare și auxiliare precum combustibilul, substanțele chimice, cartușele de filtrare, lichide de răcire și antigel, lichidul hidraulic, uleiurile, unsorile și alți lubrifianți; această excludere se referă la defecțiunile izolate ale unor astfel de materiale și la cazurile în care astfel de materiale trebuie schimbate sau completate datorită înlocuirii unui agregat;
  3. c) piese cu uzură rapidă; această excludere se referă la defecțiunile izolate ale pieselor cu uzură rapidă și la cazurile în care o piesă cu uzură rapidă trebuie înlocuită sau reparată din cauza unei defecțiuni acoperite de garanție.