INTRĂ ÎN PROMOȚIE

Știai că dragostea dintre tine și noul Suzuki Swift Hybrid începe de la primii 4 ani? Intră acum în promoția Suzuki Swift “Cel mai lung test-drive” și poți câștiga 4 ani de aventuri cu noul model Hybrid cu toate cheltuielile incluse, mai puțin combustibilul.

Lasă-ne datele tale personale în formularul de mai jos și vei fi înscris cu o șansă la extragerea finală.

Știm că vrei mai mult și de aceea îți oferim ocazia să mergi la cel mai apropiat dealer Suzuki unde poți scana codul QR din interiorul noului Swift Hybrid și te poți înscrie în promoție cu extra 10 șanse.

Găsește cuvântul cheie
Pentru că noului model Suzuki îi place să #PLAYSWIFT, condiția de participare este să găsești în pagină unul dintre cele 10 cuvinte cheie ascunse printre rânduri, dar marcate în culoarea modelului de referință. L-ai găsit? Scrie-l mai jos!

Vreau să particip la promoție. Am citit și sunt de acord cu regulamentul promoției.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

EȘTI INTERESAT ȘI DE OFERTA?

În același timp, poți cere și oferta noului Swift alegând dealerul Suzuki preferat și vei descoperi cele mai bune prețuri pentru dotări remarcabile începând de la echiparea de bază.
Dacă dorești totuși să participi la promoție fără să primești oferta, atunci ignoră căsuțele de text de mai jos și apasă butonul "Trimite".
Vreau oferta și sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile.

SWIFT

COMPARĂ SPECIFICAȚILE

SOLICITA OFERTA

VERIFICA STOC ONLINE

EXTERIOR

Un aspect nou și jucăuș

Noul Swift se distanțează de convențiile stilistice din trecut cu un design atrăgător al caroseriei, care evocă bucuria pură de a conduce. Are linii rotunjite la nivelul umerilor și jante din aliaj lustruit de 16 inch, puse în evidență de aripi evazate dramatic și o grilă ovală neagră metalizată care pare suficient de înfometată pentru a devora drumul din față. În fiecare detaliu, este o declarație vizuală care spune lumii că știți cum să jucați jocul vieții.

INTERIOR

Designul cabinei orientat către șofer

Cockpit-ul Swift-ului oferă o experiență de conducere cu adevărat captivantă. Proiectat pentru a pune toate instrumentele și comenzile de care aveți nevoie la îndemână, acesta dispune de un tablou de bord și de ornamente ale ușilor față în două tonuri, care conferă habitaclului un aspect sportiv pentru a spori plăcerea de a conduce.

Ceasurile de bord

Grupul de instrumente de măsură sportiv și elegant este echipat cu un panou LCD care vă permite să vizualizați dintr-o privire o gamă largă de informații, inclusiv consumul mediu și actual de combustibil, autonomia de deplasare, limitele de viteză afișate și avertismentele sistemelor avansate de siguranță și de asistență la condus.

Aer condiționat digital

Modelele de clasă Swift GLX sunt echipate cu un aparat de aer condiționat cu panou de control digital și control automat al temperaturii, în timp ce modelele de clasă GL și GL+ sunt echipate cu un aparat de aer condiționat cu panou de control digital și moduri de climatizare selectabile manual.

Prize USB pentru accesorii

Toate clasele sunt echipate cu o priză pentru accesorii DC12V și o priză USB pentru conectivitatea dispozitivelor. În plus, modelele GLX și GL+ oferă, de asemenea, prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile (Type-A 2.4Ah, Type-C 3.0Ah).

Scaunele frontale

Designul scaunelor din față reflectă caracterul unic al modelului Swift. Pernele de pe umerii și de pe părțile laterale ale scaunelor din față sporesc confortul șoferului și al pasagerului și conferă scaunelor un aspect dinamic sculptat, completat în mod elegant de modelul geometric al tapițeriei.

Display multimedia de 9 inch

Sistemul audio cu afișaj este adăpostit într-o secțiune centrală plutitoare, subtil înclinată spre șofer pentru o vizualizare ușoară și o operare cu comandă tactilă. În plus, interfața poate fi personalizată în mod liber și poate fi utilizată pentru informații de navigație sau pentru afișarea imaginii camerei retrovizoare.

Conectare cu vehiculul

Datorită integrării sistemului de legătură cu autovehiculul, ecranul sistemului audio poate afișa, de asemenea, informații în timp real, cum ar fi consumul actual de combustibil, consumul mediu de combustibil, autonomia de deplasare, fluxul de energie al sistemului hibrid moderat SHVS și diverse tipuri de mesaje de avertizare.

Android Auto și Apple CarPlay

Gata de joacă

Condusul unui Swift este unul plăcut, cu o mulțime de spații de depozitare și dotări în cabină pentru a vă păstra echipamentul și băuturile răcoritoare atunci când sunteți pe drum.

Dotări interioare

Cu scaune confortabile și o gamă completă de dotări, Swift face ca fiecare călătorie să fie plăcută. Există zone de depozitare pentru a păstra obiectele mici organizate și la îndemână, precum și suporturi pentru pahare și sticle pentru băuturile preferate.

Zona pentru bagaje

Zona pentru bagaje are o deschidere largă și joasă pentru o încărcare și descărcare ușoară. În plus, spătarele fracționabile 60/40 ale scaunelor din spate vă permit să configurați spațiul pentru bagaje în funcție de nevoile dumneavoastră.

SOLICITĂ OFERTA

PERFORMANȚĂ

Puterea de a te distra

Aspectul uimitor al modelului Swift este dublat de performanțe care fac din fiecare călătorie o nouă aventură distractivă și captivantă. Indiferent dacă îl utilizați pentru a face naveta, pentru cumpărături, pentru escapade de weekend sau pentru călătorii de agrement, acesta oferă o experiență de condus care vă va face să fiți nerăbdător să porniți din nou la drum.

Noul motor Z12E de 1.2L

În noul Swift, motorul este cuplat cu sistemul mild hybrid SHVS de 12 V, care sporește performanțele în ceea ce privește reducerea impactului asupra mediului. Sistemul mild hybrid SHVS convertește energia cinetică generată în timpul decelerației, o stochează în bateria cu litiu-ion, iar ISG (Integrated Starter Generator) asistă motorul în timpul accelerării, pentru o eficiență mai mare în ceea ce privește consumul.

Noile transmisii, manuală și CVT

Noua transmisie manuală cu 5 trepte îmbunătățește consumul de combustibil și livrarea de putere, iar schimbarea treptelor de viteză este lină și receptivă pentru a asigura o angajare pozitivă și pentru a oferi dinamism șoferilor care iubesc condusul sportiv. Însă și celor care preferă o transmisie automată le este oferită opțiunea unei transmisii variabile continue (CVT) pentru un confort sporit și pentru mai multa libertate.

Sistem hibrid ușor SHVS pentru o eficiență energetică sporită

Sistemul hibrid ușor și compact SHVS mild hybrid al modelului Swift reflectă abordarea ecologică a Suzuki în ceea ce privește designul automobilelor și încorporează un generator de pornire integrat (ISG) și o baterie litiu-ion de înaltă eficiență cu performanțe excelente de încărcare și alimentare.

All Grip Auto

ALLGRIP AUTO este un sistem automat de tracțiune integrală care se cuplează atunci când detectează o pierdere de tracțiune a roților din față. Atunci când este detectată alunecarea roților din față, un cuplaj vâscos se cuplează pentru a transfera cuplul la roțile din spate, oferind tracțiune suplimentară pentru conducerea pe drumuri acoperite de zăpadă sau pe alte suprafețe alunecoase.

Vâscocuplaj

Un cuplaj vâscos (ambreiaj hidraulic) poziționat în fața diferențialului spate utilizează ulei de silicon de înaltă vâscozitate pentru a transfera puterea de tracțiune. Atunci când apare o variație de rotație între roțile față și spate, efectul de forfecare cauzat de rotirea roților încălzește uleiul de silicon și îl face să se dilate. Presiunea rezultată din expansiunea uleiului de silicon angrenează un ambreiaj cu discuri multiple care transferă cuplul către roțile din spate.

SOLICITĂ OFERTA

SIGURANȚĂ

Caracteristici avansate pentru liniște sufletească

Conducerea este și mai plăcută atunci când știi că tu și pasagerii tăi sunteți protejați de cele mai recente progrese în materie de siguranță și tehnologii de asistență la condus. Noul Swift dispune de ele din abundență, iar acestea lucrează zi și noapte pentru a vă ajuta să rămâneți în alertă, astfel încât să ajungeți în siguranță la destinație. Deși nu există niciun substitut pentru obiceiurile de conducere sigure și responsabile, aceste tehnologii avansate vă pot ajuta să rămâneți concentrat și pregătit să răspundeți la o varietate de condiții de trafic diferite.

Asistenta la franare (DSBS II)

Radarul cu unde milimetrice și o cameră monoculară sunt utilizate pentru a detecta vehiculele, bicicletele și pietonii aflați direct sau în diagonală în fața vehiculului. În cazul în care se pare că este posibilă o coliziune, se emit avertismente sonore și vizuale pentru a alerta șoferul. Dacă șoferul frânează cu o forță insuficientă, sistemul de asistență la frânare se activează automat pentru a ajuta la încetinirea vehiculului. Iar dacă probabilitatea unei coliziuni crește, sistemul aplică automat forța de frânare pentru a ajuta la reducerea forței de impact și la atenuarea pagubelor.

Controlul adaptiv al vitezei de croazieră (ACC)

Sistemul ACC ajută la reducerea oboselii șoferului în timpul călătoriilor lungi și atunci când conduce în trafic și este conectat la sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație pentru a-i ajuta pe șoferi să respecte limitele de viteză afișate. Atunci când comutatorul ACC de pe volan este activat în trafic, sistemul utilizează un radar cu unde milimetrice și o cameră monoculară pentru a măsura distanța față de vehiculul din față și va accelera sau va încetini în funcție de necesități pentru a menține o distanță stabilită.

În cazul în care drumul din față este liber, se va menține viteza cu care se deplasa vehiculul în momentul în care comutatorul a fost activat. (La modelele echipate cu CVT, ACC se dezactivează atunci când autovehiculul se oprește. La modelele echipate cu MT, ACC se dezactivează la viteze de aproximativ 30 km/h sau mai mici)

1. Controlul vitezei constante

În cazul în care nu există vehicule în față, se menține viteza stabilită de șofer.

2. Controlul decelerării

Viteza este redusă pentru a se alinia la viteza vehiculului din față.

3. Controlul vitezei de urmărire

Viteza este menținută pentru a se potrivi cu viteza vehiculului din față.

4. Controlul accelerației

Dacă autovehiculul din față părăsește banda de circulație și există o distanță suficientă față de orice alt autovehicul din față, Swift reaccelerează automat până la viteza setată.

Senzori de parcare în marșarier

Senzorii cu ultrasunete din bara de protecție spate detectează obstacolele la mersul înapoi, iar semnalele sonore de avertizare indică apropierea obstacolului.

Asistență la menținerea benzii (LKA)

Atunci când este activat controlul adaptiv al vitezei de croazieră, LKA îl ajută pe șofer să mențină poziția vehiculului în centrul benzii de rulare. În plus, în cazul în care detectează că un vehicul sau o structură adiacentă, cum ar fi o barieră temporară sau un alt obstacol, se află prea aproape de vehiculul șoferului, acesta oferă asistență la direcție pentru a menține o distanță de siguranță.

Monitorizarea unghiului mort (BSM)

BSM utilizează senzori radar cu unde milimetrice în bara de protecție spate pentru a detecta vehiculele aflate în unghiurile moarte din spate sau care se apropie de acestea, pe ambele părți ale vehiculului. Atunci când este detectat un vehicul, în oglinda retrovizoare a portierei de pe partea de care se apropie vehiculul apare o pictogramă de avertizare. Dacă șoferul activează indicatorul de direcție de pe partea respectivă, pictograma clipește și se emite un avertisment sonor.

Controlul de menținere în pantă

Când porniți pe o pantă în urcare, controlul de menținere în pantă împiedică vehiculul să se rostogolească înapoi timp de aproximativ două secunde pentru a da timp șoferilor să își mute piciorul de pe pedala de frână pe cea de accelerație.

eCall

În cazul unei coliziuni grave, sistemul eCall trimite un mesaj automat cu locația curentă a vehiculului către serviciile de urgență. Sistemul poate fi activat automat de către senzorii de la bordul autovehiculului după un accident sau manual de către ocupanții vehiculului care apasă butonul SOS.

Prevenirea părăsirii benzii de circulație (LDP)

În timpul conducerii, LDP detectează liniile de demarcație a benzilor de circulație din stânga și din dreapta și prezice traiectoria vehiculului. În cazul în care vehiculul începe să devieze de pe banda de rulare din cauza neatenției șoferului, sistemul avertizează șoferul prin emiterea unei alerte audio sau prin vibrația volanului.

Asistenta pentru faza lunga

În timpul conducerii, LDP detectează liniile de demarcație a benzilor de circulație din stânga și din dreapta și prezice traiectoria vehiculului. În cazul în care vehiculul începe să devieze de pe banda de rulare din cauza neatenției șoferului, sistemul avertizează șoferul prin emiterea unei alerte audio sau prin vibrația volanului.

Alertă de trafic transversal în spate (RCTA)

RCTA este o funcție de siguranță suplimentară care utilizează senzori radar cu unde milimetrice pentru a detecta și avertiza vehiculele care se apropie din stânga sau din dreapta atunci când se dă cu spatele dintr-un loc de parcare sau dintr-un garaj.

SOLICITĂ OFERTA

SUZUKI CONNECT

SUZUKI CONNECT utilizează modulul de comunicare de date al vehiculului (DCM) pentru a conecta utilizatorii la vehiculele lor în timp real, permițându-le să profite de funcțiile convenabile prin intermediul aplicației pentru mobil.

Notificare de stare

Notificarea de stare vă va informa atunci când ieșiți din vehicul și plecați fără să încuiați portiera sau dacă uitați să stingeți farurile sau lămpile de avarie. De asemenea, puteți verifica nivelul de combustibil, autonomia și consumul mediu de combustibil pe pagina de pornire a aplicației.

Istoricul de conducere

Funcția vă va permite să verificați și să gestionați datele privind istoricul dumneavoastră de conducere.

Notificari de securitate

Veți primi o notificare luminoasa de avertizare atunci când se aprinde un martor de avertizare în vehicul.

Localizare vehicul parcat

Functia afișează locația în care este parcat vehiculul dumneavoastră pe harta smartphone-ului.

Alerte de perimetru geografic si restricții de circulație

În cazul în care un alt șofer utilizează vehiculul, alerta de perimetru vă notifică atunci când vehiculul părăsește sau intră în zona stabilită în timpul perioadei de timp stabilite. Alerta de restricții vă notifică atunci când vehiculul lipsește după o perioadă de timp stabilită din zona stabilită.

Notificare privind întreținerea periodică

Notificarea privind întreținerea periodică vă va informa despre momentul în care trebuie să efectuați întreținerea periodică și, de asemenea, vă va anunța cu privire la campanii de rechemări și service.

GARANȚIE EXTINSĂ HYBRID PRO

Garanția extinsă Hybrid Pro oferă o extindere a perioadei de garanție standard de 3 ani cu până la 7 ani sau 200.000 km pentru modelele Suzuki echipate cu tehnologie Hybrid și acoperă principalele componente ale vehiculului, inclusiv motorul, cutia de viteze, turbosuflanta și sistemul Hybrid.

Condiții pentru Beneficierea Serviciului

Service-ul și mentenanța trebuie efectuate la timp conform cerințelor specificate în carnetul de garanție Suzuki. Garanția extinsă este valabilă pe teritoriul Europei pentru vehiculele vândute în România.

Perioada și Valabilitatea Garanției

Garanția începe în al patrulea an de la livrarea vehiculului sau când kilometrajul depășește 100.000 km, iar încetarea acesteia se produce la al zecelea an sau la atingerea a 200.000 km, indiferent care apare prima. Valabilitatea garanției se aplică pentru principalele componente ale motorului, transmisiei și sistemului Hybrid, cu excluderea pieselor de uzură rapidă și a materialelor auxiliare.