service-header

Garantie Producator

- Service

Autovehiculele Suzuki (Ignis si Swift) beneficiează de o garanţie extinsă până la 5 ani fără limită de kilometri, 3 ani sau 100.000 KM oferiți de către Producător și extinderea până la 5 ani fără limită de KM oferită prin intermediul Reparatorilor Autorizați Suzuki din România.

Suzuki vine în întâmpinarea nevoilor şi dorinţelor dumneavoastră, de a diminua costurile de întreţinere cât şi de a beneficia de metode de creştere a valorii de revânzare, prin extinderea perioadei de garanţie a vehiculelor noi cu doi ani, fără constrângerea efectuării unui anumit număr de kilometri. Astfel, de la un standard de garanţie de 3 ani sau 100.000 de kilometri oferit de catre Producator, acum beneficiaţi de o garanţie extinsa pana la 5 ani fără limită de kilometri.

Garanţia Extinsă reprezintă un avantaj evident care vă asigură o perioadă de garanţie prelungită pentru eventualele defecţiuni mecanice şi electrice oferindu-vă atât confortul în exploatare, cât şi un excelent raport calitate-preţ asupra tuturor modelelor Suzuki.

Garanţia Extinsă acoperă costuri legate de piesele de schimb şi de manoperă, percepute de un Reparator Autorizat Suzuki atunci când defecţiunea este cauzată exclusiv de vicii de fabricaţie (de material sau de montaj). Pentru analiza părţilor mecanice şi electrice acoperite de Garanţia Extinsă Suzuki consultaţi capitolul « Componentele acoperite de Garanţia Extinsă Suzuki » din Caietul de garanţie Extinsă.

Pentru detalii nu ezitaţi să vizitaţi showroom-ul dumneavoastră Suzuki.