Ulei motor Ecstar

- Service

Retetă de ultimă generație 

Uleiul Ecstar  este proiectat într-o formulă ecologică pentru a păstra și pe viitor mediul ambiant global, de care merită să se bucure și generațiile viitoare. Combinația de aditivi de inaltă performanță pentru ulei sintetic de bază conferă uleiului ECSTAR, în comparație cu uleiurile normale de motoare, caracteristici superioare de frecare și curătare, precum și de stabilitate termică. Astfel, ECSTAR duce la un consum redus decarburant remarcabil și protejează motoarele.

Avantajul uleiului de motor ECSTAR 

Economie de carburant 

Rețeta originală permite performanțe înalte și îndeplinește cele mai severe cerințe pentru motoarele Suzuki, referitoare la economia de carburant.

Protecție deosebită a motorului 

Tehnologia inovatoare de lubrifiere duce la atingerea unei stabilități termice, care asigură cea mai avansată protecție pentru motor, chiar și la porniri în condiții de ger.

Motor curat pentru andurantă crescută 

Performanțele de curătare prelungesc durata de viață a motorului, prevenind formarea mâlului și a depunerilor. Motorul rămâne ferit de probleme.

Ulei pentru motoarele de benzină 
F9000
0W-20Ulei de motor complet sintetic pentru motoare SUZUKI de benzină, cu tehnologie ultra eficientă privind consumul de carburant.
F9000
5W-30

Ulei de motor complet sintetic pentru motoare SUZUKI pe benzină, cu tehnologie pentru înalte performanțe.
F7000
10W-30

Ulei de motor sintetic pentru motoare SUZUKI pe benzină, cu tehnologie pentru eficientizarea consumului de carburant