Suzuki Romania

Acrod termeni si conditii

SUZUKI - Oficial în România

Numele SUZUKI este binecunoscut și apreciat în întreaga lume. Autovehicule, motociclete, motoare pentru ambarcațiuni, generatoare de putere sunt recunoscute pentru constanta în calitate, originalitate și fiabilitate.

Începând cu luna februarie a anului 2008, producătorul japonez Suzuki Motors Corporation a anunțat oficial deschiderea unui birou de reprezentanță în România care va coordona, dezvolta și stabili politica comercială a mărcii japoneze în România pentru întreaga rețea de dealeri auto și de motociclete. Intrarea se datorează creșterii capacităților de producție ale fabricii din Ungaria până la un nivel de 300.000 de unități pe an. Astfel pot fi asigurate volumele necesare dezvoltării rețelei de dealeri şi satisfacerea cererii pieței din România.

Fiabilitatea mașinilor SUZUKI este bine cunoscută de toți iubitorii de mașini și aduce pe lângă calitatea incontestabilă și un service specializat pentru lucrările post garanție.

Produsele Suzuki evoluează permanent pentru a răspunde mereu cerințelor noi ale clienților și totodată se efectuează o munca susținuta de cercetare și dezvoltare a capacitaților de producție de clasă mondiala în Yokohama si Hamamatsu. Centrele de fabricație din cele 26 de țări sunt plasate pentru a oferi soluții cerințelor viitoare și provocărilor ce apar pe piața mondiala.

DESPRE SUZUKI

SUZUKI – Obiective

Principalul obiectiv al companiei SUZUKI în România este acela de consolidare a poziției pe piață, lucru care se va realiza atât prin dezvoltarea unei rețele de dealeri cât și printr-o strategie de comunicare unitara desfășurată la nivel național.

SUZUKI – Filosofia brandului

Sloganul "Way of Life!" al Suzuki a fost întotdeauna captivant depăşind aşteptările clienţilor, câştigând devotamentul, încrederea şi loialitatea pe pieţele din toată lumea. Produsele Suzuki sunt mai mult decât durabile, bine făcute şi sigure în funcţionare şi sunt însoţite de performanţă şi valoare.
Timp de mai multe decenii Suzuki a construit relaţii îndelungate cu clienţii şi cu angajaţii săi pe acea fundaţie bine cimentată de grijă şi calitate.
Membrii celor trei divizii - autoturisme, motociclete şi motoare de bărci – lucrează împreună, înţelegând puterea sinergetică a brandului unificat focalizându-şi puterea şi dinamismul pe creşterea viitoare, şi conturându-şi direcţia pe termen lung.
În fiecare zi şi în fiecare moment, Suzuki valorifică sloganul Suzuki "Way of Life!" în avantajul clienţilor săi.

SUZUKI – Misiunea brandului

Dezvoltarea unor produse avand în centru nevoile clientului
Crearea unei companii innovative prin munca în echipă
Straduința pentru performanță individuală prin îmbunătățire continuă

SUZUKI – Viziunea brandului

Să creăm valoare care depașește așteptarile clienților

TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului

Site-ul acesta (numit în continuare "Site") este administrat de Magyar Suzuki ZRT Esztergom Sucursala București, o companie înregistrată în România şi având sediul la adresa Str. Nicolae Caramfil, Nr. 75, Sector 1, București. Datele conținute în acest site sunt cu titlu informativ, valabile la un anumit moment. Din acest motiv ele nu pot fi considerate drept angajamente contractuale. De asemenea imaginile autoturismelor prezente pe site sunt cu titlu de prezentare, vehiculele comercializate efectiv având dotări și accesorizări diferite, în funcție de nivelul de echipare al fiecăruia.

1. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate materialele integrate în acest site sunt proprietatea intelectuală a Magyar Suzuki ZRT Esztergom Sucursala București. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie sa fie vizualizate on-line. Totuşi, paginile complete ale site-ului pot fi tipărite dacă sunt destinate a fi folosite în scop strict personal. Fără a trece cu vederea aplicabilitatea generală a celor menţionate anterior, Magyar Suzuki ZRT Esztergom Sucursala București vă poate oferi ocazional oportunitatea de a descărca imagini de background, sceen savere sau alte programe utilitare din site. Aceste materiale descarcate cad sub incidenţa Termenilor şi Condiţiilor de Descărcare a Magyar Suzuki ZRT Esztergom Sucursala București.

2. Corectitudinea informaţiilor

Informaţiile conţinute de acest site sunt adresate clienţilor Suzuki România și nu se aplică altor jurisdicţii.Magyar Suzuki ZRT Esztergom Sucursala București va face tot posibilul pentru ca datele conţinute de acest Site să fie cat mai corecte şi mai actuale. De asemenea, în cadrul unei politici de actualizare a produsului, Magyar Suzuki ZRT Esztergom Sucursala București își rezervă dreptul de a modifica în orice moment și fară preaviz caracteristicile tehnice, echipamentele, opțiunile, materialele, prețurile, modelele și culorile. Prețurile de listă reprezintă prețuri de vânzare recomandate și nu includ valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Magyar Suzuki ZRT Esztergom Sucursala București își rezervă dreptul de a modifica prezenta listă de prețuri ca urmare a unor erori, modificări structurale sau în urma unor comunicări din partea producătorului, fără nicio informare prealabilă.