Autoexpert
Arrow INAPOI

AUTOEXPERT

Noul Suzuki Swift: spirit jucăuș și stil

În peisajul urban modern, unde agilitatea și eficiența sunt la mare căutare, Suzuki aduce o veste bună pentru iubitorii de mașini din segmentul B: lansarea celei de-a patra generații de Swift. Evenimentul de la Bordeaux a oferit ocazia perfectă pentru debutul acestui model. Jurnalistul Vlad Florin Micu de la Autoexpert a fost martorul acestui moment și ne împărtășește primele impresii, oferindu-ne o privire detaliată asupra a ceea ce face noul Swift să iasă în evidență.

Culoare și rafinament

Suzuki oferă și la acest model o gamă largă de nuanțe. Pe Vlad l-a impresionat minunatul albastru Frontier Blue Pearl Metallic. Această culoare, rezultatul a șapte ani de dezvoltare, adaugă o notă de unicitate și rafinament noului model Swift.

Performanță și eficiență

Sub capotă, Swift surprinde cu un motor turbo nou de 1,2 litri, echipat cu tehnologie Mild Hybrid, care promite o experiență de condus dinamică și eficientă. Consumul redus și performanțele pe drum, combinate cu o ținută de drum sigură și sisteme de asistență avansate, fac din Swift o alegere excelentă pentru oraș și nu numai.

Un design exterior revoluționat

Swift se reinventează cu un design exterior care atrage privirile. Grila frontală, farurile cu semnătura în forma literei L și stopurile tridimensionale conferă o notă de prospețime și dinamism.

Inovație în interior și conectivitate

Interiorul noului Swift este un amalgam de funcționalitate și estetică, chiar dacă materialele utilizate lasă loc de mai bine. Sistemul de infotainment modern, ușor de utilizat, împreună cu soluțiile inteligente de conectivitate oferite de Suzuki Connect, răspund nevoilor actuale ale șoferilor. Vlad a fost încântat de ușurința cu care a folosit această aplicație.

Confort și adaptabilitate

Eforturile Suzuki de a îmbunătăți confortul general și de a reduce zgomotul interior, împreună cu un spațiu generos și soluții inteligente pentru portbagaj, asigură o călătorie plăcută și relaxantă pentru toți pasagerii. În concluzie, noul Suzuki Swift se anunță a fi o revelație în segmentul său, promițând să aducă un suflu nou pe străzile din România și dincolo de ele. Pentru mai multe detalii despre această mașină remarcabilă, te invităm să citești aici recenzia completă a lui Vlad Micu făcută pentru AutoExpert, iar pentru informații despre prețuri și versiuni de echipare, urmărești pagina oficială Suzuki România.

Vreau să fiu informat

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate.
Sunt de acord să fiu contactat prin:
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții