Play Swift
Swift
New Swift

Noul Suzuki Swift Hybrid este o invitație la joacă și la libertatea de exprimare. Cu design-ul său jucăuș și dinamic, te îndeamnă să îți aduci aminte de plăcerile simple ale vieții și să te bucuri de fiecare moment.

Manevrabilitatea sa uimitoare îți oferă o libertate deplină în traficul urban, transformând fiecare călătorie într-o experiență plină de surprize și posibilități. Poate vrei să faci o oprire neașteptată pentru o cafea bună sau să explorezi drumuri în căutare de inspirație. Cu noul Suzuki Swift Hybrid, fiecare drum devine o aventură plină de viață și spontaneitate.

Pe lângă performanțele sale remarcabile, noul Suzuki Swift Hybrid oferă și siguranță sporită pentru călătorii. Fiind dotat cu caracteristici de siguranță avansate, te poți bucura de aventură fără a-ți face griji. Și pentru a-ți transforma călătoria într-o experiență imersivă, ecranul audio intuitiv de 9 inchi îți oferă acces la toate piesele și podcast-urile preferate.

Noul Suzuki Swift Hybrid este destinat celor care caută să își exprime individualitatea și să își trăiască viața în propriul lor ritm și spirit de joacă. #PLAYSWIFT

Swift
Hot Info

Află impresiile la cald ale celor care s-au bucurat de #PLAYSWIFT și experiența de a conduce noul Suzuki Swift Hybrid.

Autoexpert

AUTOEXPERT

Între 21 -23 martie 2024, la Bordeaux s-a desfășurat Pan European Swift test drive, un eveniment dedicat lansării noului model Suzuki Swift Hybrid. Vlad Florin Micu de la Autoexpert a fost martorul acestui moment și ne împărtășește primele impresii, oferindu-ne o privire detaliată asupra a ceea ce face noul Swift să iasă în evidență.

Shedrives

SHEDRIVES.RO

La o mașină nu contează doar culoarea. Doamnele și domnișoarele știu asta. Ele știu că cea mai importantă este experiența de condus de care se bucură la volanul unei mașini. Laura Antonov de la shedrives.ro ne explică mai bine cum stau lucrurile din perspectiva ei. Prezentă la Bordeaux, la evenimentul de lansare a noului Suzuki Swift Hybrid de la sfîrșitul lui martie 2024, Laura a avut ocazia să testeze noul model și să-și facă propria părere.

La volan

LA VOLAN

Binecunoscutul jurnalist Bogdan Mirică, realizatorul emisiunii TV „La Volan” a testat și el noul Suzuki Swift Hybrid. Așa cum ne-a obișnuit, Bogdan Mirică ne oferă și acum ultimele știri și detalii legate de noua apariție și senzație în peisajul urban – a patra generație de Suzuki Swift Hybrid. Să vedem ce are de spus despre acest nou model și spiritul jucăuș al acestuia.

More Than Experience

Puteți descoperi mai multe despre noul Swift folosind tehnologia Mixed Reality în combinație cu un smartphone sau o tabletă, așezându-l pe masa din bucătărie sau pur și simplu, la dimensiune completă, în propria dvs. alee sau în alt loc atrăgător. Mai mult, folosind opțiunea „Remember your Swift”, poți trimite o imagine a Swift-ului în culoarea și locația ta preferată oricui vrei.

App Store * Apple și App Store sunt mărci înregistrate ale Apple Inc.
Play Store * Google și Google Play sunt mărci înregistrate ale Google LLC.
Swift Experience
Aggressive Look

Fără a renunța la aspectul definitoriu al predecesorilor săi, noul Swift a trecut printr-un amplu proces de restilizare, noul său design fiind menit să-i potențeze calitățile dincolo de parametrii modelelor anterioare.

Swift Aggressive Look Swift Aggressive Look

Dacă îți dorești o mașină care emană încredere și spirit de aventură, atunci noul Suzuki Swift Hybrid este ceea ce cauți. Prin intermediul grilei Piano Black lucioase și a farurilor cu semnătură în formă de L, a căror prezență vizuală este potențată de conexiunea cu liniile curbe ale zonei frontale și aripile evazate. Privit din lateral, noul Swift atrage prin conturul puternic evidențiat al profilului și plafonul plonjat, care amplifică dinamismul și eficiența aerodinamică. De remarcat sunt și stopurile cu design 3D, precum și ampla bară de protecție din spate, care îl fac să iasă în evidență pe șosele.

New Interior
Swift Interior Swift Interior

Experiența pe care o vei avea în noul Swift este potențată și de confortul pe care acest model ți-l oferă. Noul Suzuki Swift Hybrid are un habitaclu spațios și confortabil, bine echipat. În interior se află un cockpit proiectat pentru o experiență captivantă și ergonomică, cu consola centrală și indicatoare orientate subtil către șofer, pentru a asigura ușurința utilizării. Planșa de bord și ornamentele ușilor în două tonuri, negru și gri-deschis, cu placare satinată și accente de vopsea de un argintiu-închis satinat, conferă interiorului un aspect sportiv și dinamic.

Suzuki Connect
Suzuki Connect

SUZUKI CONNECT utilizează modulul de comunicare de date al vehiculului (DCM) pentru a conecta utilizatorii la vehiculele lor în timp real, permițându-le să profite de funcțiile convenabile prin intermediul aplicației pentru mobil.

Notificare stare
Localizator mașină parcată
Istoric de conducere
Geofencing și alertă de stingere
Notificare securitate
Notificare avertizare ușoară
Notificare rechemare în service
All Grip Auto
All Grip Auto

Performantul sistem automat de tracțiune integrală ALLGRIP AUTO echipează acum și noul model Swift. Cu tehnologia ALLGRIP AUTO integrată, mașina devine partenerul tău de distracție pe drum, oferind o aderență și manevrabilitate superioare care transformă fiecare viraj într-o experiență jucăușă și plină de viață.

Warranty
Warranty

Programul de asigurare Hybrid PRO este o investiție în grija pentru mașina ta pe termen lung. Pentru că o dată cu Programul de Asigurare Hybrid PRO, primești o promisiune de 3 ani de garanție de la Producător și 7 ani de garanție extinsă de la Asigurator, inclusă în pachet.

Earn More
Earn More

Noul motor Z12E de 1.2L

În noul Swift, motorul este cuplat cu sistemul mild hybrid SHVS de 12 V, care sporește performanțele în ceea ce privește reducerea impactului asupra mediului. Sistemul mild hybrid SHVS convertește energia cinetică generată în timpul decelerației, o stochează în bateria cu litiu-ion, iar ISG (Integrated Starter Generator) asistă motorul în timpul accelerării, pentru o eficiență mai mare în ceea ce privește consumul.

Noile transmisii, manuală și CVT

Noua transmisie manuală cu 5 trepte îmbunătățește consumul de combustibil și livrarea de putere, iar schimbarea treptelor de viteză este lină și receptivă pentru a asigura o angajare pozitivă și pentru a oferi dinamism șoferilor care iubesc condusul sportiv. Însă și celor care preferă o transmisie automată le este oferită opțiunea unei transmisii variabile continue (CVT) pentru un confort sporit și pentru mai multa libertate.

Earn More
Brake Assistant Asistență la frânare (Dual Sensor Brake Support II, DSBS II)
Lane Assistant Asistență pentru menținerea benzii (Lane Keep Assist, LKA)
Speed Assistant Controlul adaptiv al vitezei de croazieră (ACC)
Dead Angle Monitorizarea unghiului mort (BSM)
Alert Alertă de trafic transversal în spate (RCTA)
Lane Prevention Prevenirea părăsirii benzii de circulație (LDP)
Lights Asistență pentru faza lungă

Vreau să fiu informat

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate.
Sunt de acord să fiu contactat prin:
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții