news_thumbnail

DETALII OFERTA

LIMITED EDITION SX4 S-CROSS HYBRID COOL

Pregătește-te pentru aventură. De restul ne ocupăm noi!
Descoperă acum EDIȚIA LIMITATĂ SX4 S-CROSS HYBRID COOL la cel mai bun preț!

PRET RABLA*: 14.425 Euro TVA inclus!

Fiecare situație de zi cu zi poate fi stăpânită cu ușurință. Acceptă orice provocare având alături de tine un adevărat maestru multifuncțional. Bazându-se pe flexibilitate, confort, spațiu și stil, crossoverul iese în evidență în jungla urbană.

LIMITED EDITION SX4 S-CROSS COOL HYBRID include:

Vino în showroom sau contactează cel mai apropiat dealer Suzuki pentru mai multe detalii!

*Oferta este supusă unor termeni și condiții, valabilă în limita stocului disponibil.
Pentru a putea beneficia de ofertă, participanții trebuie să plaseze o comandă fermă (plătesc factura de avans) pentru un autovehicul marca Suzuki SX4 S-Cross Hybrid Cool Limited Edition în perioada 16.02.2021– 31.03.2021. Modelele Suzuki pentru care s-au plasat comenzi ferme (s-au plătit facturi de avans) trebuie achitate integral de către clienți și trebuie livrate până la data de 31.03.2021 de către dealerul Suzuki la care s-a plasat comanda. Campania este realizată prin acordarea unui suport financiar oferit de Magyar Suzuki ZRT și dealer vânzător Suzuki.
Campania nu se cumulează cu alte oferte, promoții aflate deja în vigoare și desfășurate pe perioadele care includ sau se suprapun total sau parțial cu perioada prezentei campanii.
Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, sub rezerva reinitierii, in anul 2021, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2021 si a acceptarii dealerilor autorizati Suzuki ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta presupune aplicarea primei de casare si a ecobonusului calculate in Euro (1€=4.82lei) si nu include echipamente, accesoriile sau dotarile optionale. Imaginile sunt cu titlu informativ.

Selecteaza Modelul
i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie validate telefonic de catre un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către distribuitorul Suzuki Romania selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate, prin următoarele canale (datele vor fi prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate a datelor, disponibilă aici ):
Telefon E-mail
Am citit si sunt de acord cu termeni și condiții