news_thumbnail

DETALII OFERTA

PROGRAMUL RABLA 2020

Interesat de programul Rabla 2020?

Înscrie-te acum și fii la curent cu detaliile Programului!
Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de un consilier de vânzari care iți va oferi detalii despre Programul Rabla 2020.

Oferta esta valabila in limita stocului disponibil si este supusa unor termene si conditii. Oferta este aplicabilă de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, sub rezerva acceptarii dealerilor Suzuki ca producatori validati in program si a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN. Oferta presupune aplicarea primei de casare și a ecobonusului/ecobonusurilor calculate în Euro (1 € = 4.736 lei) și nu include echipamente, accesorii sau dotări opționale. Mașinile din imagini sunt cu titlu de prezentare. Detalii în rețeaua Suzuki.

SOLICITA OFERTA

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie validate telefonic de catre un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către distribuitorul Suzuki Romania selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate, prin următoarele canale (datele vor fi prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate a datelor, disponibilă aici ):
Telefon E-mail
Am citit si sunt de acord cu termeni și condiții