Shedrives.ro
Arrow INAPOI

SHEDRIVES.RO

Am condus noul Suzuki Swift Mild Hybrid

La o mașină nu contează doar culoarea. Doamnele și domnișoarele știu asta, chiar dacă există și cârcotași care spun altfel. Ele știu că cea mai importantă este experiența de condus de care se bucură la volanul unei mașini. Laura Antonov de la shedrives.ro ne explică mai bine cum stau lucrurile din perspectiva ei. Prezentă la Bordeaux, la evenimentul de lansare a noului Suzuki Swift de la sfîrșitul lui martie 2024, Laura a avut ocazia să testeze noul model și să-și facă propria părere.

Design și conectivitate

Impresionată de noul design al Swift, care îmbină armonios forme rotunjite și un aer urban, Laura evidențiază adaptabilitatea și atracția vizuală a modelului, punctând varietatea de culori vibrantă și personalitatea puternică a mașinii. Noul sistem de infotainment și conectivitatea simplificată oferită de Suzuki Connect îmbunătățesc experiența la volan, oferind confort și ușurință în utilizare.

Confort și siguranță

Experiența la volan este descrisă ca fiind naturală și confortabilă, cu un sentiment de siguranță datorat sistemelor de asistență avansate. Suspensiile sunt optimizate pentru a absorbi eficient denivelările, contribuind la o călătorie liniștită, indiferent de provocările traseului.

La Plimbare cu noua generație Suzuki Swift prin Bordeaux

În decorul pitoresc al regiunii Bordeaux, Laura Antonov de la She Drives a avut ocazia unică de a testa noul Suzuki Swift, descoperind nu doar frumusețea locurilor, ci și calitățile remarcabile ale celei de-a patra generații a acestui model iconic. Suzuki Swift se redefinește, aducând în prim-plan un design revigorat, tehnologii avansate de siguranță și o motorizare Mild Hybrid eficientă, demonstrând că este ideală atât pentru aglomerația urbană, cât și pentru aventurile dincolo de oraș.

Performanță și sustenabilitate

Motorizarea Mild Hybrid de 1,2 litri confirmă așteptările și surprinde plăcut prin eficiența sa, oferind un echilibru optim între performanță și consum redus de combustibil. Laura remarcă agilitatea și răspunsul prompt al Swift, subliniind că este mai mult decât suficient pentru nevoile de zi cu zi, fie că vorbim despre plimbări prin oraș sau escapade pe drumuri de țară.

Versatilitate și accesibilitate

Swift se dovedește a fi un companion de nădejde în diverse contexte, de la străduțele înguste ale orășelelor de poveste la agitația metropolelor.Laura Antonov concluzionează că noul Suzuki Swift se potrivește perfect celor dinamici, plini de viață, care caută o mașină capabilă să le completeze stilul activ și nonconformist. Citește întreaga recenzie aici

Vreau să fiu informat

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către dealerul Suzuki selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate.
Sunt de acord să fiu contactat prin:
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții