news_thumbnail

Andrei Murariu a primit cheile modelului Suzuki SX4 câştigat la Kiss FM

July 30, 2020

"Andrei Murariu, ascultător al postului de radio Kiss FM şi participant la campania “Alege-ţi destinaţia cu Suzuki SX4”, a primit cheile noii sale maşini în showroom-ul dealer-ului DAB Auto din Bucureşti de la Alin Radu, directorul general Suzuki România.

Modelul Suzuki SX4 câştigat de Andrei Murariu are nivelul de echipare Passion, un motor BOOSTERJET de 1 litru, care dezvoltă 112 CP şi tracţiune integrală. La fel ca pentru toate modelele din gama Suzuki, câştigătorul concursului de la Kiss FM va avea o garanţie de 5 ani fără limită de kilometri şi timp de 3 ani va beneficia de asistenţă rutieră Suzuki.

Iar câştigătorul a fost şi mai entuziasmat după primii kilometri: “În primul rând sunt foarte încântat de cum arată noul model. Apoi nu mă aşteptam la performanţe atât de bune de la un motor de doar 1 litru. După primii kilometri sunt foarte mulţumit de consum şi de cum stă pe drum. În urma experienţei cu noul SX4 am realizat cât de supra apreciate sunt maşinile nemţeşti. Este un model foarte confortabil şi abia aştept primul drum mai lung care va fi în vacanţa de Paşte”.

Modelul Suzuki SX4 este disponibil la toţi dealerii Suzuki din România şi poate fi comandat cu trei variante de motorizare, două pe benzină (1,0 l Boosterjet, 1,4 l Boosterjet) şi una diesel (1,6 DDIS), şi patru niveluri de echipare Cool, Passion, Spirit si Luxus."