news_thumbnail

BALENO noul hatchback compact de la Suzuki este disponibil în România

July 30, 2020

"Beneficiind de toată experienţa companiei, de peste 60 de ani, în dezvoltarea şi producţia de maşini compacte, noul Baleno vine cu un design puternic şi elegant, interior şi portbagaj spaţioase, fiind echipat cu cele mai noi tehnologii.

Noul Suzuki Baleno este disponibil din luna iunie şi în România la un preţ pornind de la 11.000 Euro (cu TVA inclus). Suzuki Baleno este disponibil în versiunile de echipare GA, GL, GL CVT, GLX şi GLX + SHVS.
Tehnologiile disponibile pe noul Suzuki Baleno includ, printre altele, o platforma rigidă din materiale ultra-uşoare de ultimă generaţie, motorul turbo cu injecţie directă BOOSTERJET de 1.0 litri şi sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Toate acestea pentru ca noul Baleno să nu se remarce doar prin design, dotări şi spaţiul interior disponibil, ci să ofere şi o experienţă plăcută la condus.

Încă de la primul nivel de echipare, Baleno vine cu numeroase dotări de siguranţă activă şi pasivă precum ABS + EBD, ESP, airbag-uri faţă, laterale şi cortină sau pedalier retractabil în caz de accident. În funcţie de nivelul de echipare, Baleno este disponibil şi cu numeroase alte dotări precum sistemul de asistenţa la plecarea din rampă sau cruise control adaptiv cu limitator de viteză. Sistemul autonom de asistenţă la frânare (RBS - Radar Brake Support) este şi el disponibil opţional pe versiunile de echipare GA şi GL.

Pentru nivelurile de echipare GLX şi GLX + SHVS este disponibil şi un sistem multimedia cu ecran de 4,2 inch care include sistemul de navigaţie, camera de mers înapoi şi oferă o conectivitate rapidă cu un smartphone. Noul model Suzuki Baleno poate fi comandat într-una din cele nouă culori disponibile.

În România, Suzuki Baleno este disponibil atât cu motorul turbo cu injecţie directă BOOSTERJET de 1.0 litri, cât şi cu un motor de 1.2 litri DUALJET. În echiparea GLX cu motor de 1.0 litri, Baleno poate fi comandat şi cu cutie de viteze automată.

Baleno respectă noul limbaj de design al mărcii, “Liquid Flow”, care sugerează o masă energetică de lichid în mişcare. Exteriorul sportiv şi elegant este completat de un interior confortabil, care oferă suficient spaţiu pentru adulţi atât pe locurile din faţă, cât şi pe cele din spate, cu un portbagaj de 355 litri, o referinţă în acest segment.

“Suzuki are planuri foarte ambiţioase în ceea ce priveşte extinderea gamei de modele în următorii ani. Beneficiind de cele mai noi tehnologii ale mărcii, noul Baleno completează acum gama de modele Suzuki disponibilă în România. Modelul este deja prezent în showroom-urile dealerilor noştri din întreaga ţară şi sunt sigur că Baleno este o maşină care corespunde standardelor ridicate ale clienţilor Suzuki. ”, a spus Alin Radu, director general Suzuki România."