news_thumbnail

Fii creativ arata-ne ce înseamna ALLGRIP pentru tine si intră in concursul cu premii totale de 15.000 Euro

July 30, 2020

"Odată cu completarea gamei sale de vehicule cu tracţiune integrală prin lansarea noului model Ignis, Suzuki a luat decizia, în urma unor studii aprofundate, de a grupa tehnologiile sale 4x4 sub titulatura ALLGRIP, pentru a le evidenţia valoarea în faţa unui public larg. Arată-ne într-un video de maximum 45 de secunde ce înseamnă ALLGRIP pentru tine şi înscrie-te în concursul cu premii totale în valoare de 15.000 Euro.

Pentru a creşte gradul de notorietate al noului sistem de tracţiune integrală ALLGRIP, Suzuki Motor Corporation a lansat un concurs global pe platforma “eYeka”, cea mai mare platforma care stimulează creativitatea cu un număr de peste 320.000 de utilizatori înscrişi din peste 160 de ţări.

Suzuki oferă în acest moment posibilitatea oricărui client de a-şi alege versiunea ALLGRIP cea mai potrivită pentru stilul său de viaţă, dintre cele 3 categorii existente: ALLGRIP AUTO (oferă şoferului linişte şi confort în fiecare zi, dar şi în condiţii de carosabil acoperit de polei sau zăpada); ALLGRIP SELECT (oferă plăcere la volan, linişte şi un consum eficient de carburant, permiţând şoferului să aleagă între 4 moduri de condus (auto, sport, snow şi lock); ALLGRIP PRO (cu un sistem de tracţiune integrală cu angrenaj reductor poate satisface exigenţele profesioniştilor, vehiculul răspunzând instant comenzilor şi manevrelor pe teren accidentat).

Pentru a participa la concursul global trebuie să realizezi un scurt clip, de maximum 45 de secunde, prin care să surprinzi, înt-un mod cât mai creativ posibil, beneficiile sistemului ALLGRIP de la Suzuki. Şi poţi face asta cu sau fără a avea un model Suzuki echipat cu sistemul ALLGRIP în clipul cu care te vei înscrie în concurs. Ideea principală este de a nu avea o demonstraţie tehnică standard de produs, ci să surprinzi experienţa emoţională pe care o transmite sistemul ALLGRIP atunci când eşti la volan.

Detaliile despre concursul cu premii totale de 15.000 Euro (7.000 Euro pentru locul 1; 5.000 Euro pentru locul 2, 3.000 Euro pentru locul 3) sunt disponibile şi pe platforma eYeka , iar pentru a te înscrie accesează link-ul acesta.
Câştigătorii vor fi anunţaţi în martie la Salonul Auto de la Geneva, iar clipul câştigător va fi difuzat şi în cadrul conferinţei de presă oficiale."