news_thumbnail

La mare, la soare, te distrezi cu Suzuki!

July 30, 2020

Am pus bagajele în mașină, ne-am fixat centura și am pornit entuziasmați spre mare. Începând de weekend-ul acesta și până la sfârșitul lunii august, Suzuki România și Europa FM te așteaptă pe plaja din stațiunea Venus. Avem pregătite concursuri, jocuri, premii și multă distracție. De asemenea, timp de trei zile, între 8 și 10 august, pe plaja dintre Venus și Saturn, dansăm împreună la festivalul Live pe Plajă, organizat de Europa FM, unde Suzuki România este sponsor.

Vara asta, Suzuki România parchează pe litoralul românesc și te invită și pe tine să faci același lucru. Uită de aglomerația din oraș, ia cu tine toată familia și veniți să vă bucurați de zilele călduroase la malul mării, pe plaja din stațiunea Venus. Suzuki te întâmpină cu jocuri antrenante și premii binemeritate, iar muzica este asigurată de Europa FM. Mai mult, în weekend-uri, ai șansa să câștigi un test drive.

Nicoleta Gerea, Branch Office Leader : ”După ce am petrecut toată iarna la munte, în Poiana Brașov, a venit timpul să luăm drumul soarelui și să ne așezăm pe nisipul cald din stațiunea Venus. Până la finalul lunii august îi așteptăm pe toți la zona creată de Suzuki, să participe la concursurile interactive și să câștige premii. Și de data aceasta, oferim test drive-uri celor care sunt pasionați de tehnologie și condus ”.

Distracția de la mare nu are sfârșit, iar drumul până în stațiunea Venus nu a fost nicicând mai relaxant și plăcut. Pregătește-te pentru zile pline de surprize!