news_thumbnail

Suzuki Baleno a castigat premiul “Real MPG” in Marea Britanie

July 30, 2020

"Printre factorii care influenţează decizia de cumpărare a unui autovehicul se numără şi consumul de combustibil, iar modelul Suzuki Baleno, echipat cu motorul 1.0 BOOSTERJET, a primit distincţia “Best Real MPG Performer”, oferită de cititorii şi utilizatorii platformei online HonestJohn.co.uk, din Marea Britanie.

Criteriul de stabilire a modelului câştigător are la bază consumul real al maşinii conform informaţiilor introduse într-o bază de date de utlizatori ai modelului respectiv. Pentru ediţia din acest an au fost introduse peste 121.000 de informaţii, iar baza de date acoperă peste 2.500 de modele în configuraţii şi motorizări diferite.

În România, Suzuki Baleno este disponibil atât cu motorul turbo cu injecţie directă BOOSTERJET de 1.0 litri, cât şi cu un motor de 1.2 litri DUALJET. În echiparea GLX cu motor de 1.0 litri, Baleno poate fi comandat şi cu cutie de viteze automată. Consumul combinat pentru modelul Suzuki Baleno cu motorul BOOSTERJET de 1.0 litri, cu cutie de viteze manuală, este de 4,5 l/100 km.

1.0 BOOSTERJET este un motor de generaţie nouă, turbo, cu injecţie directă care asigură un consum eficient de combustibil şi oferă o plăcere mai mare la volan. În afara consumului eficient de combustibil şi a performanţelor dinamice, motorul BOOSTERJET este compact, uşor şi are un layout optimizat pentru a corespunde cerinţelor riguroase în ceea ce priveşte dimensiunea şi greutatea vehiculelor din segment, consolidând astfel reputaţia Suzuki în ceea ce priveşte construcţia şi dezvoltarea de motoare."