news_thumbnail

Suzuki – mașina oficiala la Turul Ciclist al Sibiului al doilea an consecutiv

July 30, 2020

"Ediţia din 2018 a Turului Ciclist al Sibiului începe pe 5 iulie cu Prologul din centrul istoric al oraşului şi se va încheia pe 8 iulie, în Piaţa Mare, după peste 400 km parcurşi. Plutonul echipelor participante va fi deschis de Suzuki, maşina oficială a Turului Ciclist al Sibiului.
Începând cu 5 iulie toţi pasionaţii de ciclism vor fi cu ochii pe cele 19 echipe care participă la cea de-a opta ediţie a Turului Ciclist al Sibiului. În 2018, Suzuki România este partener oficial al celei mai importante competiţii de ciclism din România, iar Suzuki Swift este maşina oficială a Turului, pentru al doilea an consecutiv.
Turul Ciclist al Sibiului va începe joi, 5 iulie, când este programat Prologul, iar vineri, sâmbătă şi duminică cele 3 etape cu o lungime de peste 400 km. Sosirea este programată în Piaţa Mare a oraşului Sibiu, iar traseul include cele mai spectaculoase drumuri din judeţ, inclusiv o urcare pe celebrul Transfăgărășan.

Suzuki România susţine și anul acesta Turul Ciclist al Sibiului şi va pune la dispoziţia organizatorilor 15 mașini care vor fi folosite de Directorul Turului, oficiali, arbitri şi comisari antidoping. Printre tehnologiile modelelor Suzuki de anul acesta se numără Hybrid, AllGrip - Performanta 4x4 - și Boosterjet.
"