news_thumbnail

Suzuki promovează modelul IGNIS la Salonul Auto de la Beijing

July 30, 2020

"Suzuki Motor Corporation are în plan lansarea modelului IGNIS în China şi tocmai de aceea la cea de-a 14-a ediţiei a Salonului Internaţional Auto de la Beijing a prezentat conceptele Ignis Trail Concept şi Ignis Water Activity Concept, ambele pe platforma mini crossover-ului IGNIS. Tot în premieră pentru piaţa din China, Suzuki a prezentat şi motocicleta SV650 ABS.

La standul Suzuki de la Beijing sunt expuse nouă automobile, trei motociclete şi două motoare pentru ambarcaţiuni. Piaţa din China este una extrem de importantă pentru Suzuki, motocicleta SV650 ABS urmând a fi lansată pe piaţă în mai 2016, iar modelul IGNIS în 2017.

Informaţii despre modelele expuse la Beijing:

Ignis Trail Concept

A avut premiera mondială la Salonul Auto de la Tokyo (octombrie 2015). IGNIS Trail Concept extinde conceptul de versatilitate urbană şi outdoor, oferind un comportament excelent pe drumuri de macadam. Jantele mari şi pasajele roţilor mai proeminente sunt incluse în pachetul de design care fac din IGNIS-Trail Concept vehiculul ideal pentru petrecerea timpului liber.

Ignis Water Activity Concept

A avut premiera mondială la Salonul Auto de la Tokyo (ianuarie 2016). IGNIS Water Activity Concept este un crossover compact care se adresează unei familii care doreşte să-şi petreacă weekendurile departe de casă. Configuraţia noului model permite şoferului şi pasagerilor să se bucure de o experienţă inedită în cazul ieşirilor în aer liber din weekend.

SV650 ABS

A avut premiera mondială la Salonul Moto de la Milano (noiembrie 2015). Noul model dispune de un motor de 645 cmc şi va fi comercializat în China din luna mai a acestui an.

Alte modele expuse la Beijing:

Printre modelele expuse anul acesta la Salonul Auto de la Beijing se numără şi modelele Vitara, SX4 S-CROSS, Alivio, Swift Sport, Grand Vitara, Jimny (auto), Hayabusa (moto), dar şi motoarele pentru ambarcaţiuni DF6A şi DF200A.
Salonul Auto Internaţional de la Beijing se desfăşoară în perioada 27 aprilie – 4 mai."