news_thumbnail

Suzuki SX4 este „Cel mai 4×4 SUV” din România

July 30, 2020

4X4

SUZUKI SX4

"După ce anul trecut Suzuki a câştigat în premieră titlul ”Cel mai 4x4 SUV” din România cu modelul Vitara S, anul acesta juriul competiţiei a ales modelul SX4 ca ”Cel mai 4x4 SUV” din România.

Membrii juriului au apreciat pachetul omogen pe care îl oferă SX4, pornind de la caracteristicile tehnice, dotările de infotainment aflate la bordul maşinii şi ajungând la preţul competitiv şi echiparea de serie generoasă.

„Suzuki este un constructor cu tradiţie atunci când vine vorba de dezvoltarea tehnologiilor 4x4, iar titlul „Cel mai 4x4 SUV” pentru modelul SX4 este cea mai bună confirmare în acest sens. Suntem onoraţi că, pentru a doua oară consecutiv, un model Suzuki primeşte această distincţie, succesul de anul trecut al modelului Suzuki Vitara S fiind confirmat şi de vânzările excelente de până acum. SX4 înglobează cele mai noi tehnologii Suzuki şi mă bucur că acestea au convins organizatorii competiţiei că acest model este „Cel mai 4x4 SUV”, a declarat Alin Radu, Director General al Suzuki România.

Cu o apariţie care îţi trezeşte setea pentru aventură, noul SX4 poate fi comandat cu trei variante de motorizare, două pe benzină (1,0 l Boosterjet, 1,4 l Boosterjet) şi una diesel (1,6 DDIS), şi patru niveluri de echipare Cool, Passion, Spirit si Luxus.

În funcţie de echipare, noul SX4 vine cu 7 airbag-uri (airbag-uri frontale şofer + pasager, airbag-uri laterale faţă, airbag-uri cortină, airbag genunchi şofer), cu centuri pretensionate ELR cu prindere în 3 puncte, cu limitatoare de forţă şi reglabile pe înălţime (faţă), centuri cu prindere în trei puncte (spate), sistem ISOFIX de prindere a scaunului de copil pentru laterale spate, bare impact lateral în uşi, ABS + EBD, ESP, sistem autonom de asistenţă la frânare (Radar Brake Support), semnalizare vizuală pentru frânarea de urgenţă, sistem de asistenţă la pornirea din rampă (HILL HOLD CONTROL), sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, funcţie de asistare la frânare, shift lock (AT, TCSS), lumini de zi standard sau cu LED sau pedalier retractabil (în caz de accident)."