news_thumbnail

Suzuki SX4 este masina oficiala la Păltinis 1000 cea mai tare cursa de sprint pe 1.000 metri”

July 30, 2020

"Suzuki România, este partener oficial la prima ediţie a cursei de sprint pe 1.000 metri, care se va desfăşura pe 15 octombrie pe pârtia de schi Onceşti, din staţiunea montană Păltiniş, iar noul SX4 este maşina oficială a competiţiei. Suzuki România susţine în premieră un concurs de alergare.

Organizatorii competiţiei vor folosi noul SX4 pentru transportul voluntarilor în punctele cele mai dificile ale traseului, dar şi a echipelor de siguranţă, exploatând astfel la maximum capacităţile noului model. Modelul SX4 este echipat cu sistemul ALLGRIP, un sistem de tracţiune integrală care optimizează stabilitatea pe diverse drumuri şi condiţii meteorologice, fiind alegerea perfectă pentru provocările unei competiţii de alergare care se desfăşoară, în urcare, pe o pârtie de schi.

“Concursurile de alergare se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în România, iar ideea de a fi partenerii unei competiţii complet atipice se potriveşte perfect cu spiritul mărcii Suzuki. SX4 este modelul ideal pentru cei care îşi doresc o maşină spaţioasă cu care să nu meargă doar la birou, ci cu care să poată evada în weekend împreună cu familia fie la un concurs de alergare, fie într-o altă aventură”, a spus Alin Radu, director general Suzuki România.

Cursa Păltiniş 1000 este prima cursă de sprint în urcare pe distanţa de 1.000 metri şi se va desfăşura pe data de 15 octombrie pe pârtia de schi Onceşti, iar startul se va da de pe platoul de lângă Telescaunul Păltiniş la cota 1.430 m. Punctul de sosire este în vârful pârtiei la cota 1.671 m, traseul parcurs în alergare fiind de 1.000 de metri, cu o diferenţa de nivel de la start la sosire este de 241 m."